درحالی که تاکنون هزینه صدور کارت سوخت که در زمان ثبت درخواست کارت سوخت المثنی، از متقاضیان دریافت می شد، ۱۰ هزار تومان بود، این هزینه اخیرا به ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از رفع مشکل تولید کارتهای سوخت خبر داد و گفت: تا پایان دی، تولید همه ۹۰۰هزار درخواست باقیمانده کارتهای سوخت انجاممیشود. علیاکبر نژادعلی با بیان وارداتی بودن «چیپست» موجود در بدنه کارتهای سوخت اظهار کرد: انحصار تولید این بخش از بدنه کارت سوخت، در اختیار چند کشور محدود است و شرکتهای واردکننده آنها ...
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: در تولید بدنه کارتهای سوخت، تاخیری ایجاد شده بود که اکنون رفع شده و تا پایان دی، تولید تمامی ۹۰۰ هزار درخواست باقی مانده کارتهای سوخت نیز انجام میشود.
مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: روزانه ۳۵ هزار کارت سوخت شخصی سازی میشودکه هزینه بالایی دارد به همین منظور برنامه داریم تا برای صدور کارت سوخت غربالگری کنیم.
گزارشهای مردمی نشان میدهد، مجددا با مشکل افزایش زمان انتظار در صدور کارتهای سوخت مواجهیم. برخی متقاضیان از زمان انتظار ۶ ماهه برای صدور کارتها خبر میدهند؛ همچنین برخی روشهای پیگیری وضعیت صدور کارت سوخت از دسترس مردم خارج شده اند.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: تولید کارت پیش از این توسط یک شرکت و کدگذاری منحصر به آن شرکت انجام میشد، گروهی از کارشناسان توانستند این محدودیت را بردارند، به نحوی که در یک هفته گذشته روزانه ۳۰ هزار کارت سوخت تولید شده است.
فرماندار جیرفت اعلام کرد براساس تصمیم استانی استفاده از کارت های آزاد سوخت در جایگاه ها در این شهرستان، سایر مناطق جنوب و شرق استان کرمان فقط از ساعت ۲۲ شب تا ۶ صبح ممنوع است.
رئیس هیات مدیره کانون جایگاه داران از حذف کارت سوخت جایگاه داران در شهرستان هایی که محدودیت دریافت بنزین تا سقف ۳۰ لیتر در حال اعمال شدن خبر داد و گفت: مردم به استفاده از کارت سوخت جایگاه داران عادت کرده اند و حالا حذف کارت سوخت نازل ها و محدود کردن تعداد آنها مردم را به دردسر انداخته است.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی گفت: احتمال دارد که نفتکشها بواسطه ترافیک دیر به مقصد برسند ولی تمهیدات لازم را دیده شده تا جایگاهها به نحو مطلوب سوخترسانی کنند و مشکل خاصی نیست.
رئیس کانون انجمنهای صنفی جایگاهداران سوخت کشور با بیان اینکه در برخی روزها پیک مصرف تا 120 میلیون لیتر هم بالا رفت، گفت: اگرچه برای تامین این میزان بنزین مشکلی پیش نیامد اما اگر این روند ادامه پیدا کند دچار چالش خواهیم شد.
علی فروزنده دررابطه با این که وزارت نفت برنامهای برای جمعکردن کارتهای سوخت جایگاهداران ندارد، گفت: ما ترجیح میدهیم مردم با کارت سوخت خودشان بنزین آزاد را مصرف کنند.
درحالی که شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در اطلاعیهها و مصاحبههای متعدد، در دو هفته اخیر بهصورت پیدرپی حذف کارت سوخت آزاد جایگاهداران را تکذیب کرده است، گزارشهای مردمی و برخی اظهارات با تکذیبهای پیدرپی همخوانی ندارد.
با حذف کارت سوخت جایگاه داران در دو شهر کشور، نگرانی ها درباره گرانی بنزین هم بیشتر شده؛ کارشناسان معتقدند که قاچاق سوخت در ایران به صورت سازمان یافته انجام می شود و اینگونه نمی توان مانع آن شد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: جمعآوری کارت سوخت جایگاهداران صحت ندارد و هماکنون کارت سوخت آزاد جایگاهداران به میزان کافی در جایگاههای سراسر کشور وجود دارد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: هیچ ابلاغیهای در خصوص حذف کارت سوخت جایگاهداران از چرخه عرضه بنزین نداشتهایم و شایعاتی که در فضای مجازی منتشر شده، صحت ندارد.